Προσφορές

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Newsletter
Κάντε την εγγραφή σας στο Newsletter για αμεση ενημέρωση προιόντων και προσφορών στο email σας.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ 4Χ4
Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε αξεσουάρ 4Χ4, για οχήματα Jeep και Pick up. Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ εκτός από το οτι προσδίδουν στο αυτοκίνητο σας ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ βοηθούν σε πολλές περιπτώσεις και τους επιβάτες του.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ 4Χ4 

Υπάρχουν 3 προιόντα.

Υποκατηγορίες

 • BULL BARS
  Bull Bar είναι μια επέκταση που τοποθετείται στο μπροστινό μέρος του οχήματος για να προστατεύει τους επιβάτες του από τις συγκρούσεις, είτε μια τυχαία σύγκρουση με ένα μεγάλο ζώο σε αγροτικούς δρόμους . Οι εμπρόσθιοι αυτοί προφυλακτήρες , διαφέρουν σημαντικά σε μέγεθος και μορφή, και είναι συνήθως κατασκευασμένοι από χάλυβα ή σωλήνες αλουμινίου σε συνδιασμό με πολυουρεθάνη. Η τοποθέτηση γίνεται εύκολα χωρίς τρυπήματα και συγκολήσεις.
 • ΠΛΑΙΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ
  Τα πλαινά σκαλοπάτια εκτός από το ότι βοηθούν την είσοδό σας στο αγαπημένο σας Jeep, προσδίδουν   το προσωπικό σας στυλ και ομορφιά στο όχημα σας. Η τοποθέτηση γίνεται εύκολα χωρίς τρυπήματα    και συγκολήσεις.

Δημοφιλή προϊόντα στην κατηγορία "Αξεσουάρ 4X4 Αυτοκινήτου"

Βλέπετε 1 - 3 από 3 προιόντα
 • 301,40 €

  Bull Bar inox πέταλο με την μάρκα του αυτοκινήτου, μαύρη πολυουρεθάνη και προβολείς ομίχλης.

  301,40 €

  Bull Bar inox πέταλο με την μάρκα του αυτοκινήτου, μαύρη...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 327,60 €

  Πλαινά σκαλοπάτια ανοξείδωτα (Inox) από σωλήνα διαμέτρου Φ76 με Διπλό πάτημα. Έυκολη πρόσβαση στην καμπίνα των επιβατών. Προσδίδουν επίσης στυλ αλλά και παθητική ασφάλεια. Ειδικές βάσεις για ρύθμιση του πατήματος.

  327,60 €

  Πλαινά σκαλοπάτια ανοξείδωτα (Inox) από σωλήνα διαμέτρου...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 337,70 €

  Πλαινά σκαλοπάτια αλουμινίου, γυαλιστέρα (Ανοδιωμένα), με ειδικές ραβδώσεις. Έυκολη πρόσβαση στην καμπίνα και άυξηση της παθητικής ασφάλειας του οχήματος.

  337,70 €

  Πλαινά σκαλοπάτια αλουμινίου, γυαλιστέρα (Ανοδιωμένα), με...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Βλέπετε 1 - 3 από 3 προιόντα