ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ  (ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHA BANK)

Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι συναλλαγές και τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που εισάγετε στο E-shop μας εκτελούνται σε κρυπτογραφημένο ασφαλές περιβάλλον. Το Autopower.gr χρησιμοποιεί πιστοποιημένο SSL Certificate της Thawte, Inc. με κρυπτογράφηση 256 bytes.

Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι όλες οι VISA , Mastercard , American Express και Discover οποιασδήποτε τράπεζας και όλες οι συναλλαγές γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank.

Με αυτή τη μέθοδο πληρωμής έχετε την δυνατότητα να αποπληρώστε τις αγορές σας με άτοκες δόσεις. Οι συνολικές άτοκες δόσεις που μπορείτε να έχετε για την αγορά σας από το κατάστημα μας είναι 12.

Όλες οι συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες και γίνονται με 100% ασφάλεια.

Οι άτοκες δόσεις ξεκινούν από το ποσό των 30 € και διαμορφώνονται ως εξής :

                                                                                Από 30 € - 49 €       --> Εώς 4 Άτοκες Δόσεις
                                                                                Από 50 € - 99 €       --> Εώς 10 Άτοκες Δόσεις
                                                                                Από 100 € και πάνω  --> Εώς 12 Άτοκες Δόσεις  
                                                                             
                                                                              
Για να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω τραπεζικού περιβάλλοντος Alpha Bank ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

A) Aφού επιλέξετε τα προιόντα σας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας θα πρέπει να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την εξόφληση του ποσού της αγοράς σας με πληρωμή μέσω Alpha Bank. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε πόσες άτοκες δόσεις θέλετε να έχετε.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω ραπεζικού περιβάλλοντος Alpha Bank.

Β) Άμεσα μεταφέρεστε σε ασφαλές και κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας

ALPHA BANK e-comerse

Δ) Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας επιστρέφετε αυτόματα στο Autopower.gr και λαμβάνετε την απόδειξη πληρωμής στο E-mail σας από την τράπεζα. Η αγορά σας έχει ολοκληρωθεί* και τα προϊόντα σας θα σταλούν άμεσα.

Δείτε εδώ την πλήρη λίστα των καρτών που υποστηρίζουν άτοκες δόσεις :   ΛΙΣΤΑ ΚΑΡΤΩΝ

 

Αυτό ήταν ! Η διαδικασία της αγοράς με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα έχει τελειώσει.Τα προιόντα που παραγγείλατε θα σας σταλούν σύντομα !

*Σημείωση: Η κάρτα σας δεν χρεώνεται αμέσως μετά τη διαδικασία πληρωμής αλλά μόνο όταν επαληθέυσουμε ότι τα προιόντα που έχετε επιλέξει υπάρχουν σε απόθεμα. Αυτό γίνεται για να εκμηδενήσουμε την πιθανότητα να χρεωθείτε για προιόντα μιας παραγγελίας που δεν υπάρχουν σε στοκ.

 

Με εκτίμηση ,

 

αξεσουαρ αυτοκινητου