Δες τους λόγους που πρέπει να γίνεις Πωλητής στο Autopower.gr Marketplace

και να προβάλλεις τα προιόντα σου  μέσω της ιστοσελίδας μας

Άυξησε τις πωλήσεις σου

Αυξησε τις πωλησεις του καταστηματος σου

Με χιλιάδες επισκέψεις το μήνα και προιόντα και υπηρεσίες αποκλειστικά για το αυτοκίνητο το Autopower.gr θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τις πωλήσεις σου και τα κέρδη σου ή να πουλήσεις ένα και μοναδικό προιόν που κατέχεις.

Πλήρης Διαχείρηση

Πινακας διαχειρησης Autopower.gr

Έχεις πλήρη διαχείρηση των προιόντων σου, των παραγγελιών, των αποστολών αλλά και των πληρωμών του καταστήματος σου μέσω ενός ευέλικτου Πίνακα Διαχείρησης.

Μηδενικό Ρίσκο

μηδενικο ρισκο επενδυσης

Ξεχάστε τις πληρωμές ανά κλικ και τις πληρωμές με συνδρομή. Στο Autopower.gr πληρώνετε μόνο ένα μικρό ποσοστό από τις καθαρές πωλήσεις σας χωρίς άλλες δεσμέυσεις.

Marketing / Seo

marketing

Δεν χρειάζεται πλεον να επενδύεις χρήματα σε διαφημίσεις αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό αφού αναλαμβάνουμε πλήρως την προώθηση της σελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης και ενημερώνουμε τους πελάτες με Newsletter.

Προσωπική Σελίδα

προσωπικη σελιδα καταστηματος

Μετά την εγγραφή του καταστήματος σου στο Marketplace θα έχεις την προσωπική σου σελίδα με αποκλειστικά δικά σου προιόντα, πληροφορίες για το κατάστημα σου, κριτικές, Banner, Social και άλλες λεπτομέρειες.

Εξειδίκευση

Εξειδικευση στην αυτοκινηση

To Autopower.gr Marketplace προσφέρει και θα προσφέρει υπηρεσίες σχετικά με το αυτοκίνητο και μόνο. Οι πελάτες γνωρίζουν οτι μπορούν να βρουν τα πάντα αποκλειστικά για την αυτοκίνηση χωρίς να μπερδέυονται με άλλες κατηγορίες.

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ;

Ας δούμε  συνοπτικά με ποιον τρόπο λειτουργεί η προβολή των προιόντων και πώς γίνεται η πληρωμή.

 • Ο Πωλητής (Επιχείρηση)


  Ο Νίκος έχει μια επιχείρηση με αξεσουάρ αυτοκινήτου και αποφασίζει να προβάλλει τα προιόντα του μέσω του Autopower.gr
  Με τη βοήθεια μας ξεκινάει η προβολή των προιόντων της επιχείρησής του στην ιστοσελίδα μας.

 • Ο Αγοραστής


  Ο Γιώργος ψάχνει για είδη αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα μας και επιλέγει να αγοράσει ένα προιόν από την επιχείρηση του Νίκου.

 • Η συναλλαγή


  Ο Γιώργος ( Αγοραστής ) ολοκληρώνει ηλεκτρονικά την αγορά του και αναμένει να παραλάβει το προιόν. Ο Νίκος βλέπει την παραγγελία στον πίνακα Διαχείρησης του με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αποστολής και εισπράττει άμεσα τα χρήματα της αξίας της παραγγελίας. Το Autopower.gr κρατά μια μικρή προμήθεια που έχει συμφωνηθεί.

Για τους 2 πρώτους μήνες η προβολή των προιόντων σας ειναι δωρεάν χωρίς καμία χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Send this to a friend