Δες τι κερδίζεις με την

ένταξη του καταστήματος σου στο Autopower.gr

Άυξηση Κέρδους

Αυξάνεται το κέρδος της επιχείρησης σας χωρίς να επενδύετε χρήματα σε διαφημίσεις που δεν αποδίδουν όπως pay per click ή συνδρομές.

Social Media Marketing

Όλα τα προιόντα που προβάλλονται μέσω του Autopower.gr, προβάλλονται επίσης σε όλα τα γνωστά Social Δίκτυα όπως Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr κτλ.

Ευέλικτος Πίνακας Διαχείρισης

Μετά την εγγραφή σας μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα όλα τα προϊόντα και τις παραγγελίες σας μέσω ενός ευέλικτου πίνακα διαχείρισης.

E-mail Καμπάνιες

Συχνά δημιουργούμε E-mail καμπάνιες με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να γνωρίζουν για τα νέα προϊόντα σας αλλά και τις προσφορές των επιχειρήσεων.

Εξειδίκευση

Όλες οι κατηγορίες και προϊόντα της σελίδας μας αφορούν αποκλειστικά το αυτοκίνητο και τον οδηγό του. Έτσι οι καταναλωτές δεν μπερδεύονται με άλλες κατηγορίες.

Δωρεάν

Όλοι οι πωλητές μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους ή την επιχείρηση τους στο Autopower.gr εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία δέσμευση.

Επίσης σε όλους τους πωλητές παρέχεται :

Ξεκίνα να πουλάς τα προϊόντα σου τώρα !

Κάνε την εγγραφή σου σαν πωλητής στον παρακάτω σύνδεσμο και ξεκίνα να πουλάς τα προϊόντα σου μέσω του Autopower.gr, ακόμα και αν δεν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα.
ΔΩΡΕΑΝ
Autopower.gr
Logo
Αναζήτηση
Generic filters
Reset Password
Το καλαθι μου