Δες τι κερδίζεις με την ένταξη του καταστήματος σου στο Autopower.gr

Άυξηση Κέρδους

Αυξάνεται το κέρδος της επιχείρησης σας χωρίς να επενδύετε χρήματα σε διαφημίσεις που δεν αποδίδουν όπως pay per click ή συνδρομές. Πληρώνετε μόνο αν υπάρχει πώληση !

Social Media Marketing

Όλα τα προιόντα που προβάλλονται μέσω του Autopower.gr, προβάλλονται επίσης σε όλα τα γνωστά Social Δίκτυα όπως Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr κτλ.

Ευέλικτος Πίνακας Διαχείρισης

Μετά την εγγραφή σας μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα όλα τα προϊόντα και τις παραγγελίες σας μέσω ενός ευέλικτου πίνακα διαχείρισης.

E-mail Καμπάνιες

Συχνά δημιουργούμε E-mail καμπάνιες με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να γνωρίζουν για τα νέα προϊόντα σας αλλά και τις προσφορές των επιχειρήσεων.

Εξειδίκευση

Όλες οι κατηγορίες και προϊόντα της σελίδας μας αφορούν αποκλειστικά το αυτοκίνητο και τον οδηγό του. Έτσι οι καταναλωτές δεν μπερδεύονται με άλλες κατηγορίες.

Δωρεάν Δοκιμή

Όλοι οι πωλητές που ξεκινούν να προβάλλουν τα προϊόντα του ή την επιχείρηση τους στο Autopower.gr ,θα έχουν 3 μήνες δωρεάν προβολή χωρίς καμία δέσμευση

Ξεκίνα να πουλάς τα προϊόντα σου Τώρα !

Κάνε την εγγραφή σου σαν πωλητής στον παρακάτω σύνδεσμο και ξεκίνα να πουλάς τα προϊόντα σου μέσω του Autopower.gr, ακόμα και αν δεν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα.
ΔΩΡΕΑΝ
Autopower.gr
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0