Προσφορές

Νέα προϊόντα

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Newsletter
Κάντε την εγγραφή σας στο Newsletter για αμεση ενημέρωση προιόντων και προσφορών στο email σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Νεα προιοντα

Βλέπετε 1 - 11 από 11 προιόντα
 • 16,00 €
  New

  Κάλυμμα τιμονιού ESPRIT , από δερματίνη Α΄ ποιότητας με όμορφο σχεδιασμό κατάλληλο για τιμόνια με διάμετρο 37-39 εκ.

  16,00 €

  Κάλυμμα τιμονιού ESPRIT , από δερματίνη Α΄ ποιότητας με...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 21,00 €
  New

  Λάστιχο καουτσούκ μεγάλης αντοχής και υψηλής ποιότητας. Βαρειάς χρήσης. Καθαρίζεται και πλένεται εύκολα με όλους τους τρόπους εκτός από ακατάλληλα χημικά καθαριστικά. Αδιάβροχο. 3 Χρόνια εγγύηση. Δυνατότητα προσαρμογής στο μέγεθος του αυτ/του-μπορεί να κοπεί περιμετρικά με ψαλίδι και να ελθει στην επιθυμητή διάσταση Διαστάσεις Εμπρός: 72 Χ 48...

  21,00 €

  Λάστιχο καουτσούκ μεγάλης αντοχής και υψηλής ποιότητας....

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 19,00 €
  New

  Κατάλληλη για όλα τα αυτοκίνητα. Υφασμα Velour βαριάς χρήσης. Ενισχυμένο πατάκι πρεσαριστό με τεχνολογία High Frequency και ειδικό αντιολισθιτικό υπόστρωμα. Καθαρίζεται και πλένεται εύκολα με όλους τους τρόπους εκτός από ακατάλληλα χημικά καθαριστικά. Διαστάσεις Εμπρός: 65 Χ 43. Διαστάσεις Πίσω: 42 Χ 28

  19,00 €

  Κατάλληλη για όλα τα αυτοκίνητα. Υφασμα Velour βαριάς...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 82,00 €
  New

  . Δερματίνη Α΄ποιότητας, καλύπτει όλο το σαλόνι. Κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα και για αυτά που έχουν πλευρικούς αερόσακους. Με 5 προσκέφαλα και σύστημα τριών φερμουάρ για εφαρμογή σε οποιοδήποτε τύπο πίσω διαιρούμενων καθισμάτων. Ενισχυμένο υπόστρωμα 5mm αφρολέξ. Συντηρείται μόνο με προιόντα καθαρισμού δέρματος.

  82,00 €

  . Δερματίνη Α΄ποιότητας, καλύπτει όλο το σαλόνι....

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 38,00 €
  New

  Aπό ύφασμα polyester και υπόστρωμα αφρολέξ 3mm. Eίναι εύκολο στην τοποθέτηση και είναι κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα και για αυτά που έχουν πλαϊνoύς αερόσακους. Έχει 5 προσκέφαλα και βγαίνει εύκολα για καθάρισμα. Με 3 φερμουάρ στην πλάτη του πίσω καθίσματος για αναδιπλούμενα καθίσματα. Σέτ για όλο το σαλόνι.Περιλαμβάνει 11 τεμάχια.

  38,00 €

  Aπό ύφασμα polyester και υπόστρωμα αφρολέξ 3mm. Eίναι...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 35,00 €
  New

  Aπό ύφασμα polyester και υπόστρωμα αφρολέξ 3mm. Eίναι εύκολο στην τοποθέτηση και είναι κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα και για αυτά που έχουν πλαϊνoύς αερόσακους. Έχει 5 προσκέφαλα και βγαίνει εύκολα για καθάρισμα. Με 3 φερμουάρ στην πλάτη του πίσω καθίσματος για αναδιπλούμενα καθίσματα. Καλύπτει όλο το σαλόνι.Περιλαμβάνει 11 τεμάχια.

  35,00 €

  Aπό ύφασμα polyester και υπόστρωμα αφρολέξ 3mm. Eίναι...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 48,00 €
  New

  Aπό ύφασμα polyester και υπόστρωμα αφρολέξ 3mm. Eίναι εύκολο στην τοποθέτηση και είναι κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα και για αυτά που έχουν πλαϊνoύς αερόσακους. Έχει 5 προσκέφαλα και βγαίνει εύκολα για καθάρισμα. Με 3 φερμουάρ στην πλάτη του πίσω καθίσματος για αναδιπλούμενα καθίσματα.Καλύπτει όλο το σαλόνι. Περιλαμβάνει 11 τεμάχια.

  48,00 €

  Aπό ύφασμα polyester και υπόστρωμα αφρολέξ 3mm. Eίναι...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 40,00 €
  New

  Aπό ύφασμα polyester και υπόστρωμα αφρολέξ 3mm. Eίναι εύκολο στην τοποθέτηση και είναι κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα και για αυτά που έχουν πλαϊνoύς αερόσακους. Έχει 5 προσκέφαλα και βγαίνει εύκολα για καθάρισμα. Με 3 φερμουάρ στην πλάτη του πίσω καθίσματος για αναδιπλούμενα καθίσματα. Καλύπτει όλο το σαλόνι.Περιλαμβάνει 11 τεμάχια. 2250216...

  40,00 €

  Aπό ύφασμα polyester και υπόστρωμα αφρολέξ 3mm. Eίναι...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 42,00 €
  New

  Κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα και για αυτά που έχουν πλευρικούς αερόσακους. Με 5 προσκέφαλα και σύστημα τριών φερμουάρ για εφαρμογή σε οποιοδήποτε τύπο πίσω διαιρούμενων καθισμάτων. Ενισχυμένο υπόστρωμα 8mm αφρολέξ.

  42,00 €

  Κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα και για αυτά που έχουν...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 40,00 €
  New

  Kάλυμμα αυτοκινήτου από ύφασμα double mesh +3mm αφρολεξ. Κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα και για αυτά που έχουν πλευρικούς αερόσακους. Συσκευασία σετ για όλο το σαλόνι.Διατίθεται σε γκρί, μπλέ και κόκκινο. Με 5 προσκέφαλα και σύστημα τριών φερμουάρ για εφαρμογή σε οποιοδήποτε τύπο πίσω διαιρούμενων καθισμάτων. Σετ 11 τεμαχίων. Πλένετε στο χέρι στους...

  40,00 €

  Kάλυμμα αυτοκινήτου από ύφασμα double mesh +3mm αφρολεξ....

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 • 16,00 €
  New

  Κάλυμμα αυτοκινήτου "SPRINTER" Μαύρο/Άσπρο/Κόκκινο Κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα και για αυτά που έχουν πλευρικούς αερόσακους. Με 2 προσκέφαλα, ενισχυμένο υπόστρωμα 2mm αφρολέξ. Υφασμα πολυέστερ. Πλένεται στο χέρι στους 30°C. Συσκευασία δύο εμπρόσθιων καλυμμάτων.

  16,00 €

  Κάλυμμα αυτοκινήτου "SPRINTER" Μαύρο/Άσπρο/Κόκκινο...

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Βλέπετε 1 - 11 από 11 προιόντα