Συχνές Ερωτήσεις

To Autopower.gr είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα όπου οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν αξεσουάρ αυτοκινήτου & μηχανής, ανταλλακτικά, ελαστικά αυτοκινήτων, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη αυτοκινήτου και διάφορα είδη πάντα σχετικά με την αυτοκίνηση. Τα προϊόντα που αναρτώνται στο E-shop είναι από διαφορετικούς πωλητές, ενωμένους όλους σε ένα ηλεκτρονικό Marketplace. Ο κάθε πωλητής μπορεί να δημιουργήσει το δικό του κατάστημα και να ανεβάσει τα προϊόντα του. Οι αγορές ολοκληρώνονται μέσω του Autopower.gr και γνωστοποιούνται στους πωλητές μέσα από τον πίνακα διαχείρισης. Οι πωλητές με τη σειρά τους είναι υπεύθυνοι για την εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας στον τελικό καταναλωτή.

Η εγγραφή σας σαν πωλητής στο Autopower.gr γίνεται στο παρακάτω σύνδεσμο : https://www.autopower.gr/eggrafi-politi/ . Αφού υποβάλετε τα στοιχεία σας και κάνοντας κλικ στο κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ. Μετά την επιτυχημένη εγγραφή σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στον πίνακα διαχείρισης του καταστήματος σας όπου μπορείτε να ρυθμίσετε περαιτέρω το κατάστημα σας και να αναρτήσετε τα προϊόντα σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο :

Μετά την επιτυχημένη εγγραφή σας ως πωλητής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον πίνακα διαχείρισης του καταστήματος σας και να προσθέσετε τα προϊόντα σας.
Για τα καταστήματα που έχουν πολλά προϊόντα, μπορούν να μας στείλουν με mail στο info@autopower.gr, το XML Feed των προϊόντων τους και αναλαμβάνει τη διαδικασία η ομάδα μας. 

Autopower.gr
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0